Skarresø rundt kort

VANDRERUTE Skønne Skarresø rundt (11 km)

VANDRERUTE Skønne Skarresø rundt (11 km) – Frie fodspor

Der er en ca. 11 km lang og afmærket vandretur rundt om Skarresø, en af de største søer på Sjælland. På turen kommer du igennem de fem skove Jyderup-, Bjergsted …

Kan man gå rundt om Skarresø ved Jyderup? Ja, det er en fed tur, og den er blevet skiltet, så flere end de lokalkendte kan få glæde af den.

Skarresø Rundt Vandretur – Naturpark Åmosen – Største Søer

Skarresø Rundt Vandretur – Naturpark Åmosen – Største Søer – VisitHolbæk

Ruten er en kombineret cykel- og vandrerute. På din vej rundt om Skarresø kommer du igennem skove, der tilhører tre private lodsejere, Bjergsted Skov, Astrup.

Skarresø Rundt er en naturskøn vandretur i Naturpark Åmosen i Vestsjælland. Turen går 11 km rundt om søen Skarresø, der er omkranset af store skove og et bakket terræn. Nyd sæsonernes skiften, det rige fugleliv og det fredfyldte skove på turen rundt om Skarresø, en af de største søer på Sjælland. 

Skarresø Rundt – Jyderup

Skarresø rundt. Vandretur ved Skarresø – en af de større søer på Sjælland. Start turen på trampestien ved Sølyst. Ruten er ca. 11 km.

Skarresø rundt – Vandreture cykelture vandrestien

Skarresø rundt. Vandretur ved Skarresø nær Jyderup, Sjælland. Flot natur

12. mar. 2021 — Ruten rundt om Skarresø ved Jyderup, som er 11 km lang, tager udgangspunkt ved parkeringspladsen ved Slagelsesvej 40.

Skarresø rundt. Vandretur ved Skarresø – en af de større søer på Sjælland. Start turen på trampestien ved Sølyst. Ruten er ca. 11 km.

Vandrerute: Skarresø rundtur – Kort og godt…

11,72 KM – Skarresø rundt. Dejlig tur rundt om Skarresø. Noget af turen er på asfalt. Højdeprofil.

Ruten rundt om Skarresø ved Jyderup, som er 11 km lang, tager udgangspunkt ved parkeringspladsen ved Slagelsesvej 40.

11,72 KM – Skarresø rundt – rute delt på loeberute.dk

26. maj 2021 — Skarresø Rundt er en 12 km. rute ved Jyderup i smuk kuperet natur. Du kommer gennem skove, ned langs søen og kan være heldig at se havørne.

Løberute.dk er siden til dig, der ønsker at opmåle og tracke dine løberuter. Du kan gemme dine ruter og dele dem med andre. Du kan ligeledes finde ruter i dit lokale område som andre har løbet.

Guide til Skarresø Rundt – CurlyCamper

29. aug. 2019 — 12 km., rundt om Skarresø med start og slut i Jyderup. Starttidspunktet kl. 14.15 passer rimeligt godt til toget i begge retninger (fra Holbæk …

Skarresø Rundt er en 12 km. rute ved Jyderup i smuk kuperet natur. Du kommer gennem skove, ned langs søen og kan være heldig at se havørne.

Vandretur Skarresø Rundt – Jyderup

Vandretur, Skarresø rundt plus [Mikroeventyr] (film)

Vandretur, Skarresø rundt plus [Mikroeventyr] (film) – Erik B. Jørgensen

Jeg har været på mikroeventyr/vandretur, ved Skarrsø og omegn. Se min film her, samt få meget mere info, om vandreruterne, Skarresø rundt, Jyderupstien, mv.

Keywords: skarresø rundt kort